Bio przetwory – ekologiczne gotowe dania i półprodukty

Przetwory ekologiczne – zdrowe, smaczne i odżywcze – to marzenie gospodyń domowych i miłośników gotowania w wersji bio. Są wyjątkowo aromatyczne, pełne prozdrowotnych wartości i całkowicie pozbawione sztucznych dodatków. Nie znajdziemy tu wzmacniaczy smaku i aromatu, konserwantów i syntetycznych ulepszaczy. Bio przetwory pozwalają uzupełnić zimowe zapasy i przygotować się do tego sezonu w roku, w którym trudno o świeże owoce i warzywa. Są również doskonałym sposobem na sporządzenie szybkiego obiadu i ciepłej kolacji, świątecznego bigosu i wyjątkowych okazjonalnych potraw. A także sprawiają, że możemy błyskawicznie uzupełnić danie o ulubioną porcję naturalnie marynowanych jarzyn lub owocowy kompot.

Przetwory bio – odżywcze pasty, kremy, kiszonki i zakwasy

Bio przetwory, pełne naturalnych smaków i aromatów, powstałe w zgodzie z naturą i z uwzględnieniem rygorystycznych norm dla żywności ekologicznej, to doskonałe uzupełnienie diety w wysokiej jakości, łatwo przyswajalne związki, witaminy i minerały. Smaczne, pożywne kremy czekoladowe, orzechowe smarowidła, dżemy i konfitury doskonale sprawdzą się podczas rodzinnych śniadań i będą wyjątkową propozycją na zdrowy deser (nie tylko dla najmłodszych), a wytrawne hummusy i warzywne pasty – dodatkiem do kanapek i gotowanych jarzyn. Wśród przetworów znajdziemy wzmacniające odporność zakwasy buraczane, kiszonki i fermentowane produkty sojowe, a także suszone warzywa, domowe gotowe zupy, aromatycznie przyprawione wegańskie pasztety, marynowane grzyby i mięsne przetwory ekologiczne w słoikach.